حجت الاسلام مهدی بخشیان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه،با اشاره به راه اندازی سامانه آموزش مجازی حوزه های علمیه،عنوان کرد: با توجه به شرایط پیش آمده در کشور و وضعیتی که نسبت به بیماری کرونا وجود دارد، حوزه های علمیه هم در راستای برگزاری کلاس های آموزشی اقدام به راه اندازی سامانه آموزش مجازی کرده است.
وی افزود: مرکز فناوری با همکاری معاونت آموزش حوزه های علمیه این سامانه را راه اندازی کرده است.
قائم مقام مرکز فناوری حوزه های علمیه در امور پیشخوان بیان کرد: امروز مدارس حوزه های علمیه می توانند در این سامانه بیش از ۴۰ هزار کلاس را به صورت مجازی برگزار کنند و بیش از ۴۵ هزارطلبه و ۶ هزار استاد نیز می توانند در این سامانه فعالیت نمایند.
حجت الاسلام بخشیان مطرح کرد: این سامانه به دو صورت امکان برگزاری کلاس را فراهم کرده، نخست به صورت آفلاین است که اساتید می توانند به صورت مجزا فایل کلاس خود را ضبط کرده و در سامانه بارگذاری کنند. طلاب نیز می توانند فایل ها از این طریق دانلود کنند.
وی ادامه داد: در کنار این امکان، نوشتن تقریرات هر کلاس برای دروس فراهم شده و طلاب می توانند متن تقریرات هر درس را در این بخش بارگذاری کنند.
قائم مقام مرکز فناوری حوزه های علمیه در امور پیشخوان یادآور شد: امکان دوم نیز امکان برگزاری کلاس ها به صورت آنلاین بوده و این امکان به سهولت و بدون نصب هر گونه نرم افزار جانبی است.
حجت الاسلام بخشیان اضافه کرد: تمام اساتید در سطح مقدمات و سطوح عالی و اساتیدی که در درس های خارج ثبت نام کرده اند می توانند کلاس های خود را به صورت آنلاین برگزار کنند.
وی تصریح کرد: از ویژگی های کلاس های آنلاین می توان به امکان گفت و گوی شاگردان و استاد اشاره کرد که به صورت خصوصی و عمومی این امکان فراهم است.
قائم مقام مرکز فناوری حوزه های علمیه در امور پیشخوان خاطرنشان کرد: امکان ارائه درس توسط طلاب نیز فراهم شده و از طریق همین سامانه به صورت آنلاین می توان محتوا را به اشتراک گذاشت.
حجت الاسلام بخشیان ابراز کرد: ممکن است که قبل از راه اندازی این سامانه برخی از مدارس کارها را در فضای مجازی پیگیری کرده باشند که این امکان برای مدارس فراهم است که از این سامانه استفاده کنند.
وی افزود: این امکان را فناوری اطلاعات در این سامانه فراهم کرده که گزارش هایی درباره تعداد فایل های بارگذاری شده و دانلود شده به صورت یکپارچه در اختیار معاونین و مسئولان استانی قرار گیرد.
قائم مقام مرکز فناوری حوزه های علمیه در امور پیشخوان بیان کرد: ما برای پشتیبانی از این سامانه این امکان را در فناوری اطلاعات قرار دادیم که نیروها از ساعت ۷ تا ۱۴ به سوالات کاربران به صورت تلفنی پاسخ دهند؛ برای این منظور طلاب می توانند با شماره های ۰۲۵۳۲۱۳۵۲۳۳ و ۰۲۵۳۲۱۳۵۲۳۸ تماس حاصل نمایند؛ در غیر ساعات اداری نیز از طریق پیشخوان امکان این پاسخگویی به سوالات طلاب توسط کارشناسان وجود دارد.
حجت الاسلام بخشیان مطرح کرد: در حال حاضر پنج استان یزد، آذربایجان شرقی و قم و دو استان دیگر به صورت جدی به این سامانه ورود کرده اند و استان های دیگر نیز مانند سیستان و بلوچستان به این سامانه ورود می کنند.
کاربران برای استفاده از این سامانه می توانند از طریق گوش های هوشمند و رایانه شخصی اقدام نمایند؛ برای این منظور اپلیکیشن «پیشخوان برخط حوزه های علمیه» طراحی شده که از طریق آدرس login.ismc.ir قابل دانلود و در دسترس می باشد.
نظر شما